Visszatér a nyár május utolsó hétvégéjére

Májusi időjárás igazi meglepetéseket tartogatott térségünk lakóinak. A mostani hét második napján jégeső, zápor és zivatar is egyaránt borzolta a kedélyeket. Kedden hidegfront tarolta le az országot, aminek hatását péntekig érezhettük: szeles, hűvösebb idő köszöntött be. A hétvégén viszont már nyoma sem lesz a korábbi hidegebb napoknak:

Napos idő - Esztergom, Vaskapu

Napos időre számíthatunk a hétvégén is

Olvass tovább

Hiába ősz, hétvégén 30 fok lesz

Csütörtökön kezdetét veszi a naptári ősz, de ez az időjárásban cseppet sem fog megmutatkozni.

Napos, kimondottan meleg idő szeptember elején

Napos, kimondottan meleg idővel veszi kezdetét a naptári ősz

A mai nappal véget ér 2016 nyara, de az idő nem romlik el, hiszen marad a sok napsütés. Emellett a hőmérséklet is napról-napra egy fokkal melegedni fog, így hétvégére akár ismét mérhetünk 30 fok feletti értékeket. Aki teheti tehát érdemes lehet még egyet strandolni.

Olvass tovább

Hidegfront hoz felfrissülést augusztus 10-én

Augusztus második hete is tartogat számunkra csapadékot

Augusztus második hete sem maradhat el hidegfront nélkül. Hétfőn és kedden még anticiklon alakítja időjárásunkat, azonban szerdán napközben megérkezik a hidegfront.

2016 augusztus 8-án és 9-én csak olykor felhők zavarhatják meg felhők a napsütést

Hétfőn és kedden csak olykor felhők zavarhatják meg felhők a napsütést

 

Hétfőn 28 fok körül alakult a maximum hőmérséklet, Kedden meghaladta a 30 fokot, viszont megjelentek az első felhők az égen. Délután 5 órakor a hőmérséklet már 28 fok alá csökkent, csapadék azonban nem esett hétfőn, és kedd délutánig se hullott 1 milliméternyi se.

Olvass tovább