Időjárás-előrejelzés

Ezen az oldalon egy 7 napra szóló, heti szinten többször is frissülő időjárás-előrejelzést olvashattok. Az előrejelzésünk Dorogra, Esztergomra, és eme két város közvetlen térségére vonatkozik.

Vénasszonyok nyara

2017.10.15-10.22 közötti időszakra vonatkozó időjárás-előrejelzés Dorog-Esztergom térségére vonatkozóan

Hétfőn és kedden a hűvös, párás, itt-ott ködfoltos reggeli órákat követően napközben legfeljebb csak kevés felhő lesz az égen, így élvezhetjük a zavartalan napsütést. A csúcshőmérséklet helyenként elérheti akár a 25 fokot is. A délies légmozgás mindvégig gyenge lesz.

Szerdán már többször fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, de alapvetően ezen a napon is kellemesen meleg őszi időre számíthatunk gyenge délkeleti széllel.

Csütörtökön ismét csaknem zavartalan napsütésben lesz részünk, majd szombatig ismét fátyolfelhők tarkítják az eget. Péntektől minimálisan (kb. 1-2 fokkal) gyengülni látszik a nappali felmelegedés. A délkeleti légmozgás a pénteki napon időnként mérsékelté válhat.

Vasárnapra aztán hidegfront érkezése körvonalazódik, ezzel pedig véget érni látszik az idei vénasszonyok nyara, avagy az “indián nyár”.

Sajnos még senki sem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.


*