Időjárás-előrejelzés

Az alábbi oldalon egy 7 napra szóló, heti szinten többször is frissülő időjárás-előrejelzést olvashattok. Az előrejelzésünk Dorog-Esztergom és közvetlen térségére vonatkozik.

Felfrissül a levegő

Hétfőn zivatarokkal kísérve hidegfront érkezik, ezért jelentős lehűlés elé nézünk. Keddtől egészen csötörtökig változékony, kora nyári időjárás lesz jellemző, majd péntektől ismét melegedés veszi kezdetét.

2017. július 23-i időjárás-előrejelzés Dorog-Esztergom térségére

Hétfőn eleinte folytatódik a fülledt meleg idő, majd a délután második felében nyugat felől zivatarok érik el térségünket, jelezvén egy hidegfront érkezését. Heves zivatar is könnyen előfordulhat, melyet heves szél kísérhet. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet.

Kedden változóan napos-felhős, szeles időben lesz részünk. A csúcshőmérséklet ezúttal már csak 25 °C tájékán alakul majd. Többször erősen is megnövekszik a felhőzet, ám csapadéktól ezúttal nem kell tartanunk.

Szerdán már némileg naposabb idő elé nézünk, ám az északnyugati szél továbbra is mérsékelt, néja élénk lesz. A délutáni órákban egy-egy futózápor-, illetve zivatar is létrejöhet. Ezúttal is mérsékelten meleg, kora nyári időben lesz részünk.

Csütörtökön is még kissé változékony időnek nézünk elébe, ám már hosszabb napos időszakokra is számíthatunk. Egy-egy kisebb zápor ezen a délutánon még kialakulhat. A légmozgás még gyakran mérsékelté válhat.

Péntektől aztán sok napsütésre és gyors melegedésre van kilátás. A hétvégére már vissza is térhet a száraz, igazi nyári időjárás. Vasárnap délután már akár a 30 fokot is megközelítheti a hőmérséklet.

Frissítve: 2017. 07. 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.