Elmossa az eső a Bányásznapokat?

Felhős égbolt várható hétvégén

Augusztus 31-től szeptember 2-ig tartanak a 68. Dorogi Bányásznapok, amelyet hagyományokhoz híven a Jubileum téren rendeznek meg. A tavalyi rendezvényt a beköszöntött hideg idő, és az eső határozta meg, azonban a remek hangulatot a rossz időjárási körülmények sem tudták elrontani.

Nos lássuk mi várható az idei Bányásznapok alatt!

Péntek reggel kellemes, 14-15 fokos reggelre ébredhettünk (amely a kánikula alatt az ország különböző pontján csak álom volt), majd a derült időnek köszönhetően hamar melegedni kezdett az idő. Az első koncert (Tunyó Emlékzenekar) alkalmával még 27-28 fokos kellemes időnk lesz, késő este is csak 22 fok körül mérhetjük a maximumot.

Szombaton instabillá válik a légkör: ugyan meleg időnk lesz, a legmelegebb időszakokban a 30 fokot is elérheti a hőmérséklet, viszont erős zivatarok kialakulására van esély! Aki az esti órákban látogat ki a térre, nyugodt szívvel vihet magával esernyőt. Késő este 19 fokig csökkenhet a hőmérséklet. A tűzijáték idején is eshet.

Vasárnap nagyon kicsit javul az idő, ugyanakkor zivatarok kialakulására is van némi esély. Ugyan felhős lesz az ég, de marad a késő nyári meleg idő. Természetesen egy-egy zivatar akár 5-10 fokos hőmérséklet csökkenést is okozhat.

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!