Ilyen volt Helene Angliában, amely 30 fokos meleget zúdított Európára

Letört faág Dornochban, Skóciában 2018.09.19-én. Szerkesztőtársunk, Mihály felvétele.

Már írtunk egy korábbi cikket, amelyben beszámoltunk Helene, az ex-hurrikán érkezéséről. Most bemutatunk nektek pár felvételt, amelyen az látható, hogy szerdán (2018.09.19.) milyen szeles, esős időt zúdított a szigetországokra.

Közép-Angliában, Manchester környékén elsőfokú riasztást is kiadtak, valamint az erős szélre még az autópályán is felhívták a figyelmet. Krisztiántól kaptuk a felvételt, aki éppen egy több tonnás monstrumban utazott a több sávos úton (ne lepődjetek meg, nem a belső sávban előz éppen, hanem baloldali közlekedés van ott.)

Nappal erős szél is fújt a híres futballváros környékén, amelyről szintén Krisztián küldött nekünk felvételt. Az időjárással foglalkozó angol oldalak szerint 30-50 kilométer/órás széllökések borzolták a kedélyeket.

Letört faág Dornochban, Skóciában 2018.09.19-én. Szerkesztőtársunk, Mihály felvétele.

Eközben Skóciára is lecsapott az ex-hurrikán, amely felett erős széllel és kiadós esővel haladt át. Az utcákon letört faágak jelezték az áthaladását.

A mezőkön a növényzet gyakorlatilag tengerhez hasonlóan hullámzott. Gyönyörű látványt nyújt, amely Mihályt is megérintette, aki ezután lenézett a tengerpartra. Ott még gyönyörűbb látvány fogadta.

Reméljük azért hozzánk az elkövetkező száz évben sem érkezik meg egy hurrikán sem! Köszönjük mindenkinek az exkluzív felvételeket.

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!