Elázhatunk-e a Pipi-n és az Esztergomi Sörfesztiválon?

Izgalmas fellépések színesítik az esztergomi sörfesztivált. (Forrás: visiteger.com)

Július első igazi, kétnapos hétvégéje programok tömkelegével csalogat minket. Ugyan már pénteken elkezdődik a IV. Esztergomi Sörfesztivál és a Piliscsévi Pincefalu Fesztivál, de az igazi banzáj szombaton várható.

A csütörtöki zivataros este után péntekre is kiadták a riasztást, elsőfokú figyelmeztetés van érvényben felhőszakadás és erős zivatarok kialakulása miatt. Nos nézzük a részletes elemzést!

 

Pénteken egy gyenge hidegfront alakítja az időjárásunkat, így este 20-21 óra környékén akár egy hirtelen kialakuló  vagy északról érkező záporból (tekintettel arra, hogy nagyon fülledt időnk van) maximum 2-3 milliméter csapadék hullhat. Ez nagyjából fél-egy óra alatt hullhat le. Késő este 20 fok körül alakul majd a hőmérséklet, így igazán kellemes időnk lesz.

Szombaton kis eséllyel esős reggelünk lesz, majd gyorsan emelkedni kezd a hőmérő higanyszála és egyre inkább párássá válik a levegő. A zivatarok kialakulására egyre kevesebb esély van, a nap délutáni részében a napsütésé lesz a főszerep. Harminc fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pilisi Kolibri STE Európa-bajnok táncosai is fellépnek a Pipi fesztiválon
(Forrás: Pilisi Kolibri STE Facebook oldal)

Ajánlott öltözet:

-Péntek: késő délután kellemes nyári öltözet, kiegészítőként elcsomagolható esőkabát azért legyen nálatok.

-Szombat: gond egy szál se, jó választás lehet a szellős, nyári viselet, esernyőt pedig nyugodtan hagyjátok otthon. Jó szórakozást! Nézzétek meg Piliscséven a friss Európa-bajnok Pilisi Kolibri STE táncosainak produkcióját, majd érjetek be Esztergomba a Charlie koncertre! 🙂

100 sört kóstolhatunk meg a Széchenyi téren! (Forrás: Pixabay.com)

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!