Év végére lejtmenetben az időjárás

Szilveszterig folyamatosan csökken a hőmérséklet

Milyen időjárásban volt részünk 2016 karácsonyán?

2016 karácsonya nem éppen a télies időjárásról szólt: 25-én délután +5°C-fokkal, míg 26-án 9-10°C-fokos maximumokkal borzolta a kedélyeket az időjárás. Karácsony másnapján azonban változás állt be. Este hirtelen megérkezett a közelgő hidegfront előszele!

Milyen idő várható az év utolsó napjaiban?

Szilveszterig folyamatosan csökken a hőmérséklet
Szilveszterig folyamatosan csökken a hőmérséklet

December 27-én, kedden már viharos széllökésekre ébredtünk! Délután már csak 5°C-fokot mérhettünk. Éjszaka fagypont közelében alakul a hőmérséklet.

December 28-án, szerdán folytatódik a hideg beáramlása. Hajnalban fagypont körüli hőmérséklet várható, majd délutánra 4°C-fokig melegszik a hőmérséklet. Derült, napos idő várható, erős széllel!

December 29-én, csütörtökön már fagyhat hajnalban. Délután 2°C-fok várható, gyengén felhős égboltra számíthatunk. Valamelyest gyengül a szél ereje.

December 30-án, pénteken erős fagy várható az éjszaka folyamán, -8°C-fokig hűlhet a levegő. Szélcsend, és gyengén felhős égbolt várható. Napközben fagypont körül alakul a hőmérséklet.

December 31-én, Szilveszter napján ködös napunk lesz. Szinte egész nap folyamán fagypont alakul a hőmérséklet. Hajnalban -8°C-fok, míg napközben -1°C-fok várható. Csapadék nem várható, így nem lesz fehér szilveszterünk sem!

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!