Indul a strandszezon!

Indul a strandszezon!

Május végén berobbant a kánikula, és bizony a június is kimondottan meleg idővel kezdődött. A több, mint egy hete tartó meleg idő miatt bizonyára sokak fejében megfordult, hogy jól esne egy kis felfrissülés. Mivel csapadékra legkorábban vasárnap este, illetve jövő hét elején számíthatunk, más lehetőség után kell néznünk.

Indul a strandszezon!
Indul a strandszezon!

Most összegyűjtöttük a környékbeli fürdőzési/strandolási lehetőségeket:

  • Nipl Stefánia Uszoda (Dorog) => 26-28, illetve 28-30 fokos medencék várják a felfrissülni vágyó látogatókat, reggel 6 és este 21 óra között. Felnőtt belépő: 1250, a diák 980, a nyugdíjas jegy pedig 730 forintba kerül!
  • Öböl Music Beach (Dorog) => 23,3 °C vízhőmérséklet(június 2.), homokos strand, zenével, finom ételekkel. Reggel 10 és este 20 óra között látogatható a strand, melyre 400 forintért vehetünk napijegyet. (Autós jegy 500, a motorkerékpáros 300 forint)
  • Palatinus-tófürdő/strand (Esztergom-Kertváros) => A kiterjedt árnyékos területtel rendelkező strand lassan mélyülő partszakasszal és olcsó jegyárakkal csalogatja a vendégeket: nyitva tartás 9-19 között, felnőtt jegy ára 400 forint.
  • Csolnoki uszoda => A településen 2001 óta működik az uszoda, mely 16×8,5 méteres medencével rendelkezik.
  • Szent István strandfürdő (Esztergom) => Az idén 105 éves fürdő egész évben használható: télen buborék alatt úszhatunk a medencében. A felnőtt jegy 1100, a gyermek és a nyugdíjas jegy egyaránt 800 forintba kerül. A vízhőmérséklet 26-29 fok között változik.
  • Aquasziget élményfürdő (Esztergom) => Az esztergomi Prímás-szigeten található fürdő több medencével, csúszdákkal szolgál a fürödni vágyóknak. A belépőjegyek ára kicsit húzós, a felnőtt jegy 3200 forint, míg a nyugdíjas-diák jegy csak 1500 forintba kerül. Családoknak ideális választás.
  • Vadas termálfürdő (Párkány/Sturovó) => Szlovákia legdélebbre található termálfürdője. 39 fokos termálvízzel töltik meg a medencéket, és a hatalmas területen elterülő fürdő több szórakozási lehetőséget is nyújt. Az egész napos felnőtt belépő 8,50 euróba kerül, mellyel reggel 9 és este 20 óra között tartózkodhatunk a fürdő területén.

Jó szórakozást és kellemes felfrissülést kívánunk mindenkinek! Fürdőzés előtt ne felejtsétek el megnézni időjárás-előrejelzésünket, nehogy hamar véget érjen a hűsölés egy hirtelen érkező zivatar miatt.

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!