Országszerte havazott vasárnap

Csolnok, 2018. január

A hét utolsó napján több centiméter hó hullott, rengeteg baleset történt, Dobogókőn 10 cm-re hízott a hóvastagság. Térségünkben gyorsan elolvadt a lehullott hó.

Dobogókőn 10 cm-re hízott a hóvastagság

Nyugat-Magyarország kivételével országszerte havazott vasárnap, többfelé esett 10 cm-t meghaladó hó. Térségünkben 3 cm körüli vastagságot mértünk, de már a nap végéig elolvadt. A Sielok.hu mérései szerint 10 cm közelében van a hóvastagság Dobogókőn a vasárnapi havazásnak is köszönhetően. A sípálya ugyanakkor még nem üzemel.

Halálos baleset történt Piliscsabán

Halálos baleset Magdolnavölgyben (Fotó: Cs. Zoltán / 10-es út csoport)

Súlyos, frontális baleset történt vasárnap reggel a 10-es úton Piliscsabánál, Magdolnavölgy közelében. A Piliscsabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tájékoztatása szerint az egyik sérültet, aki beszorult a kocsiba, nem sikerült megmenteni, a mentők mindent megtettek érte, de elhunyt. Teljes útzár volt érvényben, a forgalmat elterelték – írta a varkapu.info.

Fennakadások Ferihegyen

A repülőtérről induló járatok fél–egyórás késésekkel tudtak felszállni vasárnap reggel és délelőtt a havazás miatt.

Budapesten és környékén 4-7 cm hó hullott

Budapest közösségi közlekedési útvonalain és a főbb utakon, valamint a hidakon, a felüljárók járdáin és kerékpárútjain hetven munkagéppel takarította a havat a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt., az erős havazás miatt hómunkások jelentkezését is várták.

Szerkesztőségünk Gyálon készített fotóin is látszik, hogy nagyjából 5-6 cm lehetett a legnagyobb hóvastagság, mielőtt az olvadás elkezdődött:

 

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!