Özönvízzel érkeztek meg a hűsítő zivatarok vasárnap

Villámok a 117-es út mentén

Június 16-án erős hidegfront érkezett, amelynek köszönhetően markáns viharok tarolták le térségünket.  Rövid időn belül nagy mennyiségű csapadék is hullott: a csatornák több településen sem bírták elnyelni a vizet. Volt ahol a szennyvíz bugyogott vissza, máshol pincék áztak el.

Az idei első komoly hőhullámot, amely június második hetében tombolt, egy igen erős hidegfront zárta le, az Országos Meteorológiai Szolgálat nem hiába adott ki másodfokú riasztást sem. Már kora délután felhők lepték el a horizontot, este 21 óra után pedig megérkezett a várva várt zivatar. Bár először úgy tűnt, hogy térségünk megússza (hiszen először csak Piliscsaba, Szob, Lábatlan és Bajna környékén pattantak ki cellák), később másfél órán keresztül tombolt a vihar.

Vasúti parkoló Dorogon

Az ítéletidő özönvízszerű esővel érkezett meg kelet felől, amelyhez igen erős szél is társult. egyes utcákban az autók tengelyéig ért a víz. Csapatunk a 117-es út mellé vonult ki, hogy megörökítse a villámokat. Az eső elől úgy kellett beugranunk az autóba.

Csatornát nyomja fel a víz

További képek a viharról:

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!