Milyen idő várható a Dorog-Vasas mérkőzés alatt?

Fotó: Szedlár Zoltán már a másik csapatot erősíti. (Vasas SC/Varga Jennifer)

Augusztus 4-én, hazai találkozóval kezdődik el a Dorogi FC számára a Merkantil Bank Liga 2019/20-as szezonja. Cikkünkből minden kedves szurkoló megtudhatja, hogy milyen idő várható a rangadónak is beillő mérkőzés alatt.

Fotó: Szedlár Zoltán már a másik csapatot erősíti. (Vasas SC/Varga Jennifer)

Bár augusztus 2-án pénteken gyenge hidegfront érkezett és némi csapadék is hullott, vasárnapra már sokat javul az idő. Szombaton felhős és napos időszakok váltották egymást, ugyanakkor az előrejelzés szerint vasárnapra szinte teljesen kiderül az ég. Na de most nézzük, milyen idő várható a mérkőzés napján?

Augusztus 4-én, vasárnap reggel napos, enyhén párás időre ébredhetünk. Reggel nyolc órakor már 17 fokot mutat majd a hőmérő, 11 órára pedig már húsz fok fölé kúszik a mérőműszer higanyszála. Délután 14 órakor már 24 fokos, kellemes időben lehet részünk, 17:30-kor pedig a kezdőrúgás pillanatában akár 25 fokot is mérhetünk. A találkozó végére 22-23 fokra csökkenhet a hőmérséklet. Csapadék nem várható, így minden bizonnyla ideális körülmények várhatók a meccs ideje alatt.

Mit ajánlunk? Rövidujjas felső, minél rövidebb nadrág, napszemüveg és kényelmes lábbeli. Ja és a Dorog zászlót és sálakat se hagyja otthon senki!

Szurkoljunk együtt a Dorog sikeréért!

(Borítókép: Vasas SC/Varga Jennifer)

 

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!