Szemétszedés a dorogi Ella közben

Október 5-én szeretettel várnak mindenkit a dorogi Ella közbe, ahol civil kezdeményezés keretében tisztítanák meg a szeméttől a lakóházak környezetét.

Bizonyára mindenki ismeri a BEBTE Szemétirtók csapatát, akik ebben az évben több sikeres akciót hajtottak végre. Gyűjtötték a szemetet a Kenyérmezei-pataknál (sajnos vannak, akiket mindez nem hat meg és azóta is beledobják az autógumikat a patakba), hadba szálltak a cigicsikkeket eldobálók ellen, de egy lakossági kezdeményezéshez kapcsolódva a Hősök tere megtisztításában is segédkeztek.

Ezúttal nem ők, hanem Lehoczki Dávid a Dorogi-medence hírportál főszerkesztője és Svájczer Tibor közös képviselő (Főnix Kft.) hív hadba mindenkit az illegális szemetelőkkel szemben. Szeretettel várnak mindenkit, akik késztetést éreznek magukban arra, hogy megszépítsék Dorog egy kicsi, de elhanyagolt szegletét.

Találkozó 9 órakor lesz, az összegyűjtött hulladék elszállítását pedig Kruzslik Attila vállalkozó biztosítja. Habár nem időjárással összekapcsolható az esemény, mégis azt ajánljuk, hogy akinek ideje engedi segítse a legújabb városi akciót.

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!