Újra itt a hó!

Január 20-i havazás után újra hullik a hó térségünkben. Folyamatosan jelentjük olvasóinknak, hogy a térségünkben okozott-e fennakadásokat a havazás!

 

10:02 Sebességmérés Kesztölcnél, baleset Leányvárnál

Nagy valószínűséggel ma nem készülnek drága fényképek a 10-es úton, illetve a 117-es úton, hiszen a havas, csúszós aszfalton gyakorlatilag nem tudnak a megengedettnél többel haladni a járművek. Mindeközben újabb baleset következett be térségünkben. A 10-es úton Leányvárnál ütközött össze két jármű (a Waze térkép információi szerint).

09:59 Továbbra is intenzíven esik a hó

Bár a hőmérő -5 fokot mutat, elmondhatjuk, hogy igen nagy pelyhekben hullik a hó. Az utak állapota egyre rosszabb, bár Dorogon már a hókotró takarítja a Köztársaság utat.

08:34 Közlekedési hírek

Az 1119-es úton kisebb baleset történt a Waze.hu live térképe szerint. Esztergom-kertvárosban a 117-es úton ismeretlen okok miatt megállt az úttesten egy jármű. Összességében lassan, de járhatóak az utak. Mindenki vezessen óvatosan, hiszen a főbb útvonalak hókásásak, a kisebb mellékutcák havasak.

Dorogon az Esztergomi út lassan, de járható.

 

07:56 Torlódás az utakon

Lassan halad a forgalom a forgalmasabb utakon. (Forrás: waze.hu)

A Waze.hu élő térképe szerint a havazásnak köszönhetően igen lassan lehet haladni a főbb útvonalakon. Várjuk a fényképeket az utakról!

06:40 Újra hullik a hó

Vasárnap ugyan nem hullott számottevő hó, de rögtön történtek balesetek. A Köztársaság úton két autó ütközött össze frontálisan, majd miután megszűnt  csapadék hidegebb napok következtek. Szerda reggel újra havazásra ébredhettünk, 1-2 centiméternyi hóréteggel számolhatunk.

 

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!