Várható-e hidegzuhany a választás napján?

Április nyolcadika nem egy átlagos vasárnapnak ígérkezik, ugyanis az ország következő négy évéről döntünk. Mi nem a pártoknak szeretnénk kedvezni, hanem a cikkünkkel azokat szeretnénk tájékoztatni, akik részt szeretnének venni a voksoláson. Baloldal ide vagy oda, marad-e a jelenlegi rendszer vagy sem, minket csak egy kérdés foglalkoztat:

MILYEN IDŐ VÁRHATÓ ÁPRILIS NYOLCADIKÁN?

Vasárnap hajnalban a derült égbolt miatt 7 fokig csökkenhet a hőmérséklet. Reggel 6-kor, amikor nyitnak a szavazóhelyiségek, még szükségünk lesz kabátra, ugyanis csak 8 fokot mérhetünk majd. Aztán a napfelkeltét követően gyors melegedés kezdődik.

A délelőtt folyamán megerősödik a szél, de még így is csak mérsékelt lesz a légmozgás. 8 órakor már átlépjük a 12 fokot, így aki a napkelte után indul voksolni, ne vegyen fel vastag kabátot. A réteges öltözés mellett az esernyőre sem lesz szükségünk, hiszen csak fátyolfelhő borítja majd az égboltot, csapadék nem várható.

Délben a merészebbek már pólóban és rövidnadrágban is elindulhatnak a szavazóurnákhoz. Talán a jobb idő többeket sarkall majd arra, hogy kimozduljon az otthonából. A csúcshőmérséklet 20 fok körül várható. Minden bizonnyal csak délután 17 óra után kezd el csökkenni a hőmérséklet, így aki az utolsó két órában megy el voksolni, már vékony felsőt is kénytelen lesz felvenni.

A szavazás zárásakor 16-17 fok realizálható. Összességében elmondhatjuk, hogy csapadék nem várható, így nem kell számítanunk hirtelen érkező esőre (alias hidegzuhanyra). Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánunk, a szavazás mellett érdemes kisebb kirándulást szervezni!

 

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!