Jó időben rendezik meg a II. Főtéri Szüreti Fesztivált Esztergomban

Kellemes időben lesz részük azoknak, akik szeptember 29. és október 1. közötti hétvégén kilátogatnak az Esztergomban második alkalommal megrendezésre kerülő Főtéri Szüreti Fesztiválra.

Kellemes idővel kezdődik a három napos rendezvény
Kellemes idővel kezdődik a három napos rendezvény

A három napos rendezvény pénteki napján délután 18 fokig emelkedik a hőmérséklet, míg este 13 fok körül alakul a hőmérséklet. Csapadék egész nap nem várható, a légmozgás gyenge marad. Összességében az évszakhoz képest kellemes időben zenél többek között Varga Viktor.

Szombaton is csak este lesz szükség kabátokra
Szombaton is csak este lesz szükség kabátokra

Szombaton is ideális, 16-18 fok közötti maximum hőmérsékletre kell számítani a délután folyamán, este 12-13 fok várható, derült, szélcsendes idő esetén viszont ennél hidegebb is lehet, öltözzünk rétegesen. Csapadék ezúttal sem várható, a szél sem erősödik meg. Akik az Irigy Hónalj Mirigy vagy Kasza Tibi műsorára kíváncsiak, azok az időjárásban nem fognak csalódni.

Este már hideg lesz
Este már hideg lesz

Vasárnap a rendezvény zárónapján a szombati naphoz hasonlóan 17-18 fok körüli hőmérséklet valószínű, ami estére 10 fokig hűlhet. Csapadék nem lesz, a szél ezúttal is gyenge marad. A vasárnapi időjárás többek között Aradszky László és a Szikora Róberttel fellépő R-GO együttes nézőinek kedvez.

Sajnos még senki nem írt hozzászólást. Legyél Te az első!

Te mit gondolsz a cikkben leírtakról?

Az e-mail címedet nem tesszük közzé, illetve nem adjuk ki harmadik félnek.




Időtúllépés történt. Kérlek, add meg újból a CAPTCHA értékét!